top of page

Ceca pokorila Budvu: Folk zvezda nastupila u najvećoj diskoteci, publika je dočekala ovacijama

Balkanska zvezda otvorila je sezonu u popularnom crnogorskom letovalištu



Ovog leta Ceca Ražnatović ima pune ruke posla i nastupa kako u dijaspori, tako i u regionu, a sinoć je pokorila najveći klub u Budvi.


Balkanska zvezda otvorila je sezonu u popularnom crnogorskom letovalištu.


Kao po običaju, lokal u kojem nastupa već deset godina, bio je dupke pun, a kada je Ceca izašla na binu, dobila je velike ovacije od strane publike.


Ražnatovićeva je pozdravila goste, a potom izvela svoje najveće hitove, dok su oni pevali s njom u glas. Žurka je trajalo do kasno u noć, a pevačica je nastup završila puna utisaka.


Poznato je da Ceca već deceniju nastupa u ovom klubu i da drži rekord kada su u pitanju nastupi, te da uvek vlada veliko interesovanje kada se najavljuje njen koncert.


Kako je Ceca izgledala na nastupu, pogledajte:



Inače, ekipa Telegraf.rs sačekala je pevačicu na aerodromu, kada je stigla u Crnu Goru, a na pitanje o novim pesmama kroz smeh je rekla:


- Nemoj me to pitati.


Ona je pričala i o ćerki Anastasiji Ražnatović i otkrila da li peva njene pesme na svojim nastupima.


- Ja ne znam ni šta da radim sa svojim pesmama. Ona je veliki talenat, nije što je moja ćerka, ali ona još uvek nije pokazala šta sve može - rekla je ona, pa

prokomentarisala to što Anastasija gradi svoju karijeru polako i temeljno.


- Anastasija već ima svoj tim ljudi, ali ipak ona je godinama uz mene, nagledala se svih tih bitnih stvari vezanih za posao, tako da joj nije problem da se poveže sa publikom, ali i da ipak bude profesionalna - priznala nam je Ceca, pa otkrila da li bi pevala ćerkine pesme na nastupima.


Info: Telegraf.rs


bottom of page