top of page

Ceca ne može da sakrije bes i ljutnju, haos u Zvezdama Granda: "Napustiću emisiju, stvarno si jadan"

Ceca je prišla Miliju vidno ljuta i razočarana.

Printskrin: Tv Prva


Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" uveliko se zahuktava, a sukobi između članova žirija sve su učestaliji.


Naime, sada se žustrija rasprava desila između Cece i Milija, a sve zbog njihovih kandidata i naravno, sukoba mišljenja.


- Smatram da je Petru apsolutno mesto u sledećem krugu i po mom skromnom mišljenju si pevao za šest glasova. Prva pesma ti je bila bez greška, ali svejedno ovakvo pevanje, ponašanje, energijica, sve je na mestu za drugi krug- bilo je mišljenje Marije Šerifović i sa njom se složio i Saša Popović.

- E toliko favorizuješ da ću sada da napustim emisiju, odem do toaleta jer mi je već muka od tvog favorizovanja!- bunio se Bosanac nakon što je Sale priznao da je takmičar zaslužio svih šest glasova.

Printskrin: TvPink

S obzirom da samo Mili nije dao glas Cecinom kandidatu svi su jedva čekali da čuju njegovo objašnjenje.


- Ti ćeš sigurno da ideš dalje i sigurno si potencijal, ali samo u odnosu na one takmičare koji izađu i razvale nas. Ti si sad u procesu građenja i sa Cecom ćeš da napreduješ. Mnogo falša, nema energije - objasnio je Mili, dok je Sale tvrdio da nije u pravu.


- Zvuči amaterski!- dobacio je Mili, dok je Ceca žustro branila svog kandidata.

- Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokuži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo sedamnaest godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogrešio, ja kad pogrešim kažem! – bunila se Ceca.


Ceca je nakon svega prišla Miliju vidno ljuta i razočarana.


- Stvarno si jadan, ispao si jadan. Pa da mu ne daš glas, majke mi ti kažem. Ti si gluv, ja nisam kriva što si ti gluv. Ogrešio si se - poručila mu je Svetlana.


Mili je držao do svog mišljenja i sve vreme tvrdio da je veoma realan i objektivan.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page