top of page

Bivši dečko Sanje Vučić je prijatelj sa ubicom iz Mladenovca, pevačica se hitno oglasila

Ona je otkrila kako su se upoznali Nikola i Uroš

ATAImages/Antonio Ahel


Za monstruozni zločin u selu Donja Dubona kod Mladenovca, uhapšen je Uroš B. koji se družio sa Nikolom Đorđevićem, bivšim dečkom Sanje Vučić.


Pevačica se zgranula dešavanjima u Srbiji poslednjih dana, naročito masakrom u školi na Vračaru gde je ubijeno osmoro dece i čuvar, a sada je poručila da ubicu iz Mladenvca nije poznavala.

Printscreen Instagram nikola_djordjevicc


- Ne poznajem ubicu. Ne želim da me povezuju sa njim! Ne mogu da poverujem šta se dešava ovo... Sačuvaj me Bože i sakloni. Gde će mu duša?! Naježila sam se - rekla je Sanja za Infomer i dodala da sa bivšim dečkom Nikolom Đorđevićem nije u kontaktu.


- Nikola i ja nismo zajedno već tri godine. Verovatno su se on i ubica upoznali jer obojica voze i vole motore.


Podsetimo, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca prvo ubio policajca i njegovu sestru i pri tome teško ranio više od dvadeset ljudi uhapšen je posle višesatne potere policije u naselju Šepšin.

24sedam/Goran Sivački


Do ubistva je došlo nakon rasprave u školskom dvorištu. Uroš star 21 godinu, bio je u školskom dvorištu sa društvom, posvađao se sa ubijenim policajcem, a onda je otišao do kuće, uzeo pušku i započeo krvavi pir.


Izvor: 24sedambottom of page