top of page

Bivša učesnica "Parova" pronađena mrtva

Njeno beživotno telo pronašli su u bazenu

Printskrin: TV Happy


Bivša učenica "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, piše "Blic".


Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova", gde je publika imala priliku da je bolje upozna. Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica.


Voljenka Ilić je rođena u Beogradu, u kom je tokom 90 – ih godina harala estardom. Osim karijere manekenke, Voljenka Ilić je bila i veoma poznata dens pevačica i igračica, čiji su hitovi ,,Samo pleši”, ,,Jednom se voli” i ,,Voljena” bili među must – have hitovima na plejlistama brojnih klubova i diskoteka.


U sedmoj sezoni „Parova“ Voljenka je provela osam meseci. U rijalitiju se pokazala kao prava dama koja je bila vrlo elokventna, kulturna i žena koja ima šta da kaže. Nije se ustručavala da priča o svom privatnom i ljubavnom životu koji je bio veoma turbulentan.


Njena životna ispovest gledaoce je prikovala za male ekrane. Neke od njenih najvećih ljubavi, za vreme njenog boravka u rijalitiju, bili su na doživotnoj robiji.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page