top of page

"Bila sam u društvu ubice tri dana pred masakr,vozio me je kući":Bivša zadrugarka opisala ponašanje

Tvrdi da ništa nije ukazivalo na užas koji se desio

Foto: Youtube/zadruga official, MUP


Dvadesetjednogodišnji Uroš B. napravio je krvavi pir u okolini Mladenovca, kada je usmrtio osmoro i ranio četrnaestoro ljudi.


Nakon osam sati potrage, uhapšen je i predat policiji u Smederevu. Kolika kazna ga čeka za ovo zlo koje je počinio, još uvek nije odlučeno.


Inače, Uroš se družio sa zadrugarom Nikolom Đorđevićem, a ovih dana su isplivali i snimci na kojima je ubica blizak i sa bivšom zadrugarkom Deniz Dejm.


Međutim, ona nije jedina. Bivša učesnica "Zadruge 6", Sofija Una Manić, šokirala je javnost priznanjem da je provela vreme sa masovnim ubicom tri dana pre masakra, kada je bila u klubu sa prijateljima, a on je bio u ulozi obezbeđenja, zajedno sa bivšim zadrugarom i njegovim najboljim prijateljem, Nikolom Đorđevićem.


- Ja sam dečka upoznala neposredno pre masakra. Sasvim slučajno, bili smo u zajedničkom društvu. Moj prijatelj je došao iz inostranstva, ja sam izašla sa njim. Nikola je takođe bio tu i još neki momci koji rade tu obezbeđenje. Sedeli smo u društvu od desetak ljudi, na mestu gde izlaze svi zadrugari. Uroš je takoše bio tu u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je. Mi smo sedeli pozadi. U jednom momentu, kad smo izlazili iz kola, ispao mi je deo električne cigarete, on je samoinicijativno uzeo da mi potraži. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio je vodu, nije ni pušio. Miran, staložen, kulturan - ispričala je bivša zadrugarka.


Sofija je do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći. Na prvu loptu stekla je utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom na licu, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu. Ona je otkrila da je bila u šoku kada je na televiziji čula za masovni pokolj i da je te noći bila na vezi bila sa Đorđevićem.

Printskrin: Instagram/nikola_djordjevicc


- Imao je jako blag pogled, smiren, bio je nasmejan, kulturan. Dosipao je devojkama piće. Najnormalnije se ponašao, nije čak ni bio previše smiren, pa da se posumnja na nešto. Pevao je, igrao... Posle me je odvezao kući. Nijedna ružna reč, nijedan ružan pogled - istakla je ona i dodala:


- Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to. Mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva, osetila sam da mi nije mesto tu - istakla je Una za "Srbiju Danas".


Izvor: Telegraf

bottom of page