top of page

Bekuta konačno otkrila kome je pripala Mrkina imovina: "Ja sam zarađivala više nego on"

"Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini"

Foto: ATA Images


Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta, otkrila je kome je ostala imovina koju je on posedovao.


Ana je održala reč i godinu dana do političarove smrti nije se oglašavala u medijima. Sada je odlučila da kaže sve što je želela i to putem Instagrama.


- Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju - počela je Ana i dodala:

- Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života. Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - stoji u Aninoj objavi.


Instagram


Inače, nedavno je u Aleji zaslužnih građana, održan jednogodišnji pomen u čast političaru Milutinu Mrkonjiću.

Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page