top of page

Ana Rajković objavila emotivnu sliku sa porodicom, pa poslala snažnu poruku: "Karma je..."

Žena Predraga Rajkovića uživa u Španiji sa suprugom i sinovima

Printskrin: Instagram/ rajkovic__ana


Ana Rajković, supruga fudbalskog golmana Predraga Rajkovića, po svemu sudeći, stojički je izdržala buran i težak period koji je imala krajem prošle godine.


Da bivšim drugaricama još pamti aferu koju su joj smestile govori i opis ispod njenog poslednjeg posta na kome se vidi kako uživa sa porodicom u Španiji a ispod kog je napisala.


- Karma je kada drugi ruše tvoje zidove, pa kasnije isti padnu na njih - napisala je Rajkovićeva.

Podsetimo, Rakovićeva je za Kurir ranije komentarisala aferu Katar i ko stoji iza nje.


- To su komentarisali svetski mediji. Ja nemam šta da dodam. Momci su sve rekli. Oni su čak pomenuli i te momke koje ja i ne poznajem, ali klupko se razmotalo. To je sve smešno komentarisati, jer se ništa nije ni desilo. Nije bilo apsolutno nijednog dokaza da se o tako nečemu priča i da se stvara negativna slika o reprezentaciji, ali i ženi koja je majka. To je sve ružno, ali pošto je tamo bilo veoma mnogo Srba, kad sam došla na stadion, svi naši navijači i ljudi su mi prilazili s rečima podrške. I oni su svi bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da sedma sila brani našu reprezentaciju, ali i mene, i zahvalna sam im na tome, dok su na Tviteru mnogi lažni profili, za koga se sada zna ko stoji iza njih, pravili lažnu aferu koja se nije ni desila.


Printskrin/instagram/rajkovic_ana


Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.


- Naravno. Tako sam najlakše i otkrila o kome se zapravo radi. Njima će se sad baviti policija, a ja ću na kraju dodati šlag na tortu.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page