top of page

Ana Nikolić ne prestaje da peva demo verziju Miličinog hita "Provereno"

Nikolićeva ne prestaje da provocira

Slika: Ataimages


Popularna pevačica Ana Nikolić ponovo u "svojoj" verziji izvodi pesmu "Provereno", veliki hit mlade muzičke zvezde Milice Pavlović.


Naime, Ana je 27. juna nastupila u Novom Sadu, a danas, 29. juna, na Instagramu podelila je snimak sa nastupa i zahvalila se publici, međutim, zbog onoga što je objavila, Nikolićeva se našla na meti žestokih kritika javnosti.


Ana je u demo verziji pevala pesmu "Prvereno" na nastupu i baš snimak te numere je objavila, uprkos "aferi" zbog te pesme, koja traje danima unazad.


"Brukaš se, alo", "Ana, dotakla si dno", "Volim te Ana, ali ovo nije tvoje", "Imaš svoje hitove nije ti potrebno da koristiš tuđe", "Stamota za estradu", "Stamota je, ženo", "Bez Milice ništa", "Da li ćeš ikada prestati?", neki su od komentara ispod Anine objave.


Podsetimo, nakon što je Miličina pesma "Provereno" postala veliki hit, objavljena je demo verzija pesme koju je otpevala Ana.


Međutim, Nikolićeva na nastupu ovu pesmu ne peva u originalnoj verziji, već kao na demo snimku, nastupe počinje tom numerom, a na jednom od njih izjavila je da je to njena nova pesma i da nije stigla da napiše drugu strofu.


Pavlovićeva je ranije istakla da nije problem što Ana peva njenu pesmu na nastupima, već što je izvodi u demo verziji, a najavila je i tužbu protiv koleginice.


- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu. Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima - rekla je pevačica ranije.


- Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja - istakla je Milica nedavno u jednoj emisiji.


Info: Telegraf.rs

Commentaires


bottom of page