top of page

Aleksandra Nikolić otkrila zbog čega se Filip drao na aerodromu: "Jako je ružno i užasno!"

Aleksandra je otkrila i šta se to dešavalo na aerodromu

Foto: Tanjug/AP, M.M./ATA Images


Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car otputovali su u Pariz.


Pojedini mediji preneli su da je par uspeo i da se posvađa na aerodromu, a sada se oglasila i sama Aleks koja je otkrila da Filip nije vikao na nju.


Naime, ona je otkrila da su jedan let propustili, prtljag izgubili, a drugi let im je kasnio i da su zato bili nervozni, ali da se Filip nije drao na nju, već zbog celokupne situacije.


- Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu i kada nas je taj novinar snimao, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao - rekla je Aleks pa dodala:


- Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponela, a Filip jedino na koga je vikao je taj novinar koji nije imao takta nažalost i išao je za nama veoma navalentno u tom trenutku i insistirao da snima i da mu damo intervju, a avion nam kasni u tom trenutku i treba da budemo na gejtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, bez da smo pozvali bilo koga da nas snima. Jako je ružno da tako prenese ali evo dobro sada znate istinu - rekla je Aleks za portal "Pink.rs".


Podsetimo, Ana Ćurčić nedavno je, prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita", žestoko je potkačila Aleksandru Nikolić.


Sve je počelo uključenjem gledaoca koji je gostima postavio pitanje da li bi pročitali knjigu o životu Aleksandre Nikolić, pošto je najavila da će je uskoro predstaviti javnosti.


- Bože sačuvaj, nikada! - rekla je prvo Slađana Lazić, koja je s Anom gostovala u emisiji.


- Što bih ja čitala?! Bože sačuvaj! - odbrusila je potom Ćurčićeva.


- Može da se zove od Bujanovca do Humske - istakla je Ana, bez zadrške.


Izvor: Telegraf.rsKommentare


bottom of page