top of page

ACA LUKAS UDARA NA KOLEGE: „Neću nikog da izdržavam” - Skida sve duete sa interneta

Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas tražio je od Cece Ražnatović da skine sve njihove duete sa njenog zvaničnog YouTube kanala, jer samo ona zaradjuje na pregledima tih pesama. Zbog ove odluke Aca Lukasa, sada stoji i prijateljstvo dvoje najvećih folk zvezda na raskršću.


Slika: kosmo.at


Ipak Ceca nije jedina - i mnoštvo drugih kolega sa estrade su primili zahteve od Lukasovog menadžera Saše Mirković da uklone sve duete sa Acom, sa obrazloženjem da nije pošteno da samo oni imaju zaradu od tih pesama a Aca ništa.


Cecu je ipak odluka Ace Lukasa neprijatno iznenadila. Ne radi se Ceci ni toliko o njihovim duetima koje je njen menadžment morao da skine sa YouTube-a jer će ona svakako imati dosta pregleda, već o činjenici da se druži sa Lukasom već preko 20 godina i da posle toliko dugačkog vremenskog perioda ovako nečemu zaista nije mesto.


„Istina je da su dueti sa Cecom skinuti, jer ne može više niko da ima na svom YouTube kanalu pesmu sa mnom, a da ne plati ništa. Učestvovao sam u realizaciji svih tih pesama, doprineo da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa”

- objašnjava folker za „Informer” i dodaje da će ipak samo Ceci odobriti da drži njihove duete na njenom YouTube kanalu. Takodje objašnjava da ovu odluku celokupno nije rado doneo, ali razlog je mnoštvo neprijatnih iskustva sa kolegama, čija imena je i naveo. […]

Izvor: blic.rs

bottom of page