top of page

Aca Lukas posle koncerta: "Ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou"

"Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou"

Foto: Kobra


Po drugi put ove godine u krcatoj Štark Areni, virtuozni Aca Lukas je sa maestralnim Folk House bendom napravio još jednu najveću žurku na Balkanu u nizu, proslavio svoj 54. rođendan i sve ostavio bez teksta.


Lukasov muzički opus broji mnošto hitova, koncerata i nastupa za pamćenje ali koncert koji se desio sinoć, 3.11 u organizaciji Hype produkcije, nadmašio je i najveća očekivanja, a superstar Aca Lukas je tim povodom rekao:


-Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenja, predobro. Svaka čast Hype-u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na večerašnjem koncertu snimale su se i scene za film i seriju "Kafana na Balkanu", malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti "boli glava".


Već tradicionalno se atmosfera sa koncerata Ace Lukasa pamti i prepričava dugi niz godina, ali ovaj koncert je odneo pobedu donevši novitete na raznim aspektima – bina i ozvučenja kao i audio – vizuelni doživljaj su bili na svetskom nivou dok je Lukas svojim vokalnim sposobnostima još jednom dokazao zašto je najveća muzička zvezda na


Izvor: Telegraf.rs/PR

Comments


bottom of page