top of page

"Što nisi plakala kad si me varala": Sanja Stanković poslala brutalnu poruku Matoroj

Nisu je dirnule njene suze

Foto: ATA Images


Voditeljka Sanja Stanković obmanula je javnost slikama sa svog lažnog venčanja.


Iako je svaki detalj izgledao potpuno stvarno, bivša rijaliti učesnica priznala je da je sve bilo iscenirano za snimanje reklame i da je priča otišla predaleko.

Printscreen: Instagram/mrs_s.happy

Podsetimo, voditeljka "Zadruge Ivana Šopić unela je ovu informaciju u Belu kuću, kada je Sanjinoj bivšoj devojci Jovani Tomić Matoroj prenela da se Stankovićeva hipotetički udala.


Matoru je to pogodilo, pa je završila u suzama, uz reči da bi volela da je ona to uradila sa njom.


Kako je potvrđeno da do venčanja nije došlo, Sanju su pitali kako komentariše reakciju bivše devojke.


- U emisiji "Ne gledam ti ja to" imamo segment gledanja snimaka iz "Zadruge", a i da nemamo, ljudi su mi slali i bili u neverci zbog čega ona plače. Nije plakala od radosti jer nije tako izgledalo. Kad neko plače od radosti smeje se i plače. Ona pluskvamperfekat u mom životu. Ja sam stvarno nastavila dalje, ona očigledno nije jer sam videla kad je komentarisala sa Anom Ćurčić da me nije oplakala. Videla sam da hoće da pošalje poklon za svadbu. Ja i da sam se stvarno udala, nema potrebe, ni prostora za bilo čim. Ona je čak u komentarisanju sa Anom rekla da se nadala da ćemo možda se pomirimo, ali da joj je ovom udajom stavljena tačka. Tačka je stavljena bilo udaje ili ne, posle nekih izgovorenih reči nema nazad - istakla je Sanja, pa otkrila šta bi joj poručila da je vidi.

Foto: Nikola Tomić


- Ona je zaplakala i rekla da se kaje što me je prevarila... Što nisi plakala kad si me varala? Nema šta da se komentariše. Ne bih ništa jer svaki vid obnovljene komunikacije sa njom daje joj nade, a ne želim nikome da dajem lažnu nadu. Znajući kakva je ona stvarno bi se ponadala, a nema prostora - bila je izričita voditeljka.


Na pitanje da li postoji mogućnost da dođe do pravog venčanja, Sanja je rekla:


- Ne, trenutno sam se fokusirala na posao i životne stvari. Nemam vremena za dublje odnose jer ne mogu ni sebi da se posvetim, a ne nekome ko to možda zaslužuje - istakla je Stankovićeva za "Pink.rs".


Izvor: Telegraf.rs

bottom of page