top of page

Đorđe David za Telegraf posle udesa: Udario me je na pravdi Boga, godišnje doživim bar dva sudara

Ne dotiče ga ni materijalna šteta, ni taj stres koji pretrpi, ali je ovog puta "izgubio" nešto mnogo više

Foto: Nikola Tomić


Roker Đorđe David oglasio se za Telegraf nakon udesa koji je danas doživeo u Beogradu, i otkrio kako se oseća, kao i da li ima povređenih.


Naime, kako je objasnio godišnje sigurno doživi barem dva udesa, ali uvek tuđom krivicom.


- Tačno je, udario me je danas čovek na pravdi Boga, ne gledajući u desni retrovizor, a skretao je. Imam, nažalost, tu neku nesreću da godišnje makar dva puta doživim neki udes, odnosno da me neko ne mojom krivicom udari, što je strašno. Najvažnije je da nema povređenih i da sam ja dobro, bez povreda - rekao je David.


Kako je dalje naveo, ne dotiče ga ni materijalna šteta, ni taj stres koji pretrpi, ali je ovog puta "izgubio" nešto mnogo više - vreme.


- Uvek su, eto te, štete materijalne malo veće, ali dobro mene to ne "boli" jer nisam nikad ja kriv. Samo što sam ovog puta izgubio sat vremena čekajući uviđaj, a krenuo sam u Makedoniju na važan put, poslovni sastanak. Ne znam kada će ljudi već jednom shvatiti da kad sednu za volan potpuno zaborave na sve probleme i fokusiraju se samo na vožnju, budu obazrivi i paze na druge i sebe - zaključio je roker za Telegraf.rs.


Izvor: Telegraf.rs

Commentaires


bottom of page