top of page

Zvezde Granda i dalje ne znaju gde će se emitovati: Čelnici pregovaraju s tri televizije

U igri je i RTS, iako se i dalje vode razgovori s čelnicima Prve, ali i Pink televizije

Foto: Promo, ATA Images, Nikola Tomić


Sudbina najgledanijeg šou-programa "Zvezde Granda" i dalje je pod znakom pitanja. Ovaj format poslednjih pet godina emitovao se na Prvoj televiziji, ali ugovor im ističe krajem oktobra, a i dalje se ne zna gde će nastaviti prikazivanje.


Navodno, u igri je i RTS, iako se i dalje vode razgovori s čelnicima Prve, ali i Pink televizije.


Kompanija pod čijim okriljem posluje "Grand" želi da šou i dalje bude emitovan u svom terminu, subotom od 21 sat, i to na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Oni su nedavno poslali ponudu Javnom servisu, a da li će uopšte doći do pregovora, zavisi od odluke direktora RTS Dragana Bujoševića.


- Vlasnici "Granda" na sve načine pokušavaju da ostanu na televiziji s nacionalnom frekvencijom, pa su ponudu poslali svim emiterima, tako i RTS. Oni su prvo išli kod Željka Mitrovića na Pink, izneli su svoju ponudu i njegov odgovor se čeka. Tačno je da Popović ne učestvuje u tome, jer više nije ni vlasnik ni direktor produkcije, već spoljni saradnik na ovom šouu - kaže izvor.


- Što se RTS tiče, oni još uvek nisu odgovorili na poslovni predlog koji im je poslao "Grand". Iskren da budem, mnogi ne veruju da će uspeti da sklope dogovor, jer se koncept "Zvezda Granda" ne uklapa u njihovu poslovnu politiku. Ali ko zna, na kraju je sve moguće. Ono što znam da su u paketu ponudili "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno", ali s obzirom na to da je šou koji vode Dragana Katić i Saša Žika Jakšić nastavio da se emituje na televizija Prva, sad se samo odlučuje o najgledanijem projektu "Granda" - kaže izvor za "Kurir".


Akteri ove priče nisu bili raspoloženi da komentarišu ovo.

Iz PR tima "Granda" su kratko poručili da nemaju nikakvu informaciju, dok su iz PR tima Pinka rekli da nemaju komentar.


Zvaničan komentar predstavnika Radio-televizije Srbije nije dobijen, ali od izvora iz te medijske kuće stigla je nezvanična potvrda da su ova saznanja tačna.


Nedavno je otpočelo snimanje nove sezone "Zvezda Granda" i tad su novinari imali priliku da popričaju s članovima žirija o promenama koje ih očekuju. Svi su vešto izbegavali da komentarišu prelazak na drugu televiziji, osim Snežane Đurišić, koja se izrekla:


- Ja čekam obaveštenja o inovacijama i kakve su, ali suština je ista, da! Saša ne može da nas iznenadi, jer mi očekujemo, što nas i oduševi. Mene ništa ne plaši, gde god da budemo, bićemo najbolji!


Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page