top of page

Veljko otkrio u kojim situacijama se svađa sa Anastasijom:"Ona je moj brat,ništa više joj ne zameram

Veljko je otkrio i šta je pre najviše zamerao sestri zbog čega su se često i svađali

Foto: ATA Images, Kobra


Poznato je da su deca Cece Ražnatović, Veljko i Anastasija, jedno drugom velika podrška, a Ražnatović nikada nije hteo da se meša u njen izbor i način života.


Naime, Bokser je otkrio i šta je pre najviše zamerao sestri i zbog čega su se često svađali.


- Ja bih poginuo za svoju sestru. Ona je moj brat. Ništa više joj ne zameram, oguglao sam. Podržavaju je majka i tetka. Jedino kada smo se mi svađali, jeste kad je bila mlađa, oko oblačenja, ništa drugo - bio je iskren Veljko u emisiji "Show se nastavlja" koja se emisuje na Blic televiziji u okviru programa "Ceca show".

Podsetimo, nedavno je prvi put prikazan i život Bogdane i Veljka u njenom rodnom Titelu, a Veljko je istakao da mu ta sredina veoma prija i da nikada ne bi odabrao život u Beogradu za svoje naslednike.


- Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta - kaže Veljko.

Izvor: Telegraf.rs

Comentarios


bottom of page