top of page

Tamara Đurić u zavojima, potpuno otekla i puna modrica: Ovako je starleta izgledala nakon operacije

- E, bila sam i ružnija - našalila se Tamara na svoj račun

Printksrin: Instagram/tamarastar89


Starleta Tamara Đurić nedavno se pohvalila na Instagramu kako je imala estetsku operaciju u Turskoj, a sada je objavila i kako je izgledala odmah nakon iste.

Naime, Tamara je putam Instagrama podelila fotografije na kojima se vidi da je u zavojima, ali otok i modrice su i te kako vidljivi.


- E, bila sam i ružnija - našalila se Tamara na svoj račun.


Starleta je takođe pokazala i kako je prošao ceo proces, te je došla do sadašnjih rezultata.


Tamaru su mnogi osuđivali zbog operacija koje je imala, međutim, ona je više puta istakla da je i te kako zadovoljna rezultatima, te se ne kaje uopšte.

Printksrin: Instagram/tamarastar89


Đurićeva je nedavno u emisiji otkrila zašto se podvrgla operacijama.


- Nisam ja promenila pol, ja sam malo lice zategla. Idu godine, pada tonus lica, ja samo to malo zategla i tako se vratim par godina unazad - rekla je ona.


Tamara je otkrila i da li kod nje postoji granica kada su plastične operacije u pitanju.


-Pa generalno postoji jer još uvek izgledam kao i nekada, ali ne isto kao kad sam imala 20 godina. Gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti, tako da savetujem žene da ne kreću ovim putem ako ne moraju. Ovo je moj jedini porok ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo je u redu, ali dešava se da žene izgube kompas i da se pretvore u ružno. Po mom mišljenju ja nisam preterala i ovo je "knap" - rekla je ona u emisiji Amidži šou.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page