top of page

Stoja progovorila o početku svoje karijere, pa otkrila zašto se povukla: "Sada je drugo vreme"

- Mislim da treba biti originalan - rekla je ona

Printskrin: RTV Pink


Pevačica Stojanka Stoja Novaković ima karijeru na kojoj mnogimogu da joj pozavde, međutim i proed toga što je stalno pod reflektorima, ona je istakla da joj neke stvari ipak ne prijaju.


Naime, pevačica je otkrila da ne voli da se fotografiše, a onda je otkrila i razlog zašto je više ne višamo tako često u emisijama.


- Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam - istakla je ona, pa dodala:


- U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je pevačica, pa otkrila kako su na početku karijere neki hteli da joj menjaju ime, ali ona to nije dozvoljavala:


- Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš sam htela svoje ime - rekla je ona za Grand.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page