top of page

Sloba Radanović poslao jaku poruku nakon što je ubedio čoveka da ne skoči sa mosta

Čim je Radanović ugledao čoveka spremnog da sebi oduzme život, odmah je zaustavio svoj automobil, istrčao i muškarca povukao za ruku i oborio na pod

Foto: Nikola Tomić, Instagram/slobaradanovic


Sloba Radanović spasio je čoveka koji je pokušao da se ubije skokom sa mosta, a sada se tim povodom oglasio na Instagramu.


Muškarac srednjih godina je juče, 18. oktobra, oko 16 sati pokušao da skoči sa Pančevačkog mosta. Na licu mesta zadesio se pevač Sloba Radanović koji se kretao u smeru ka Pančevu.


Čim je Radanović ugledao čoveka spremnog da sebi oduzme život, odmah je zaustavio svoj automobil, istrčao i muškarca povukao za ruku i oborio na pod.

Sada je Sloba na svom Instagramu poslao jaku poruku.


- Ono što je u celoj priči naizabriniavajuce je to što bi vas bolela ona stvar za čoveka koii je hteo da se ubije i za celu situaciju da ja nisam javna ličnost i da se nisam slučajno zatekao na pravom mestu u pravo vreme. Niko ne bi obratio pažnju na taj događaj. To je problem ovog društva. Bavite se uzrokom. Pomozite ljudima da do toga nikad više ne dođe - napisao je pevač.


Podsetimo, Sloba Radanović spasio je čoveka koji je pokušao da se ubije skokom sa Pančevačkog mosta. Pukom srećom, pevač je u tom trenutku prolazio mostom, kada je krenuo da zameni felne na kolima svoje supruge Jelene. Kada je ugledao muškarca koji pokušava da skoči, odmah je reagovao.


Naša ekipa razgovarala je s pevačem u blizini mesta događaja, kada nam je otkrio detalje svog herojskog podviga, a snimak pogledajte ispod.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page