top of page

Sloba Radanović otkrio da je bio žrtva prevare:"Zloupotrebljen sam,biram da radim sa časnim Ijudima"

- Svakodnevno mi stižu pitanja vezana za ulogu koju sam najavljivao, u filmu "Megan" - napisao je on

Foto: Nikola Tomić, Instagram/slobaradanović


Pevač Sloba Radanović već neko vreme je najavljivao film u kojem je trebalo da glumi glavnu ulogu.


Naime, Radanović je sada otkrio pozadinu priče, te otkrio da se ipak neće naći u filmu.


- Svakodnevno mi stižu pitanja vezana za ulogu koju sam najavljivao, u filmu "Megan". Iz tog razloga se oglašavam - počeo je pevač i nastavio:


- Od mene se tražilo da najavljujem film i svoju ulogu kao jednu od glavnih. Rado sam to činio kad god sam imao priliku. Moja uloga je bila lik MMA borca. Nije mi bilo jasno zašto hoće mene, pored svih naših talentovanih glumaca. Smatrao sam da je možda zato što nemamo glumca adekvatnog izgleda za to, a i zato što se razumem u tu tematiku i veliki sam ljubitelj. Dugo su odbijali da mi pošalju scenario. Na svako moje pitanje o značaju uloge uveravan sam da se radi o jednoj od glavnih uloga. U top 3 glavne uloge, tačnije. Kada mi je konačno poslat scenario, ispostavlja se da je uloga apsolutno sporedna, sa bukvalno 5 reči u celom filmu, a da lik koji treba da tumačim može da odigra apsolutno svaki naš glumac. Dakle, zloupotrebljen sam u svrhu najave filma. Takvu ulogu sam naravno odbio - objasnio je Sloba i za kraj poručio:


- Nije ni fer da se, pored svih sjajnih glumaca koje imamo, ja trpam tamo gde nisam neophodan. Nisam ljut, nemam nikakvu emociju prema tome, ali biram da radim sa časnim i iskrenim Ijudima, ljudima od reči i samo prave stvari - napisao je on na društvenim mrežama.

Foto: Nikola Tomić, Instagram/slobaradanović


Izvor: Telegraf

Kommentarer


bottom of page