top of page

Sloba Radanović objavio poruku čoveka koji nudi bubreg Boriši:"Da on ima oba, da može da nastavi..."

Gospodin Hajrudin Redžović javno je objavio da nudi našem Boriši bubreg koji je izgubio tokom Mundobasketa, usled nezgodnog udarca igrača protivničkog tima

Printskrin: RTS


Gospodin Hajrudin Redžović javno je objavio da želi da donira bubreg reprezentativcu Srbije Boriši Simaniću, ukoliko medicinski uslovi to dozvoljavaju.


Njegovu objavu podelio je pevač Sloba Radanović uz dirljiv komentar:


- Veliki čovek, ljudina! Hajrudin Redžović iz Sjenice.

Printskrin: Instagram/slobaradanovic


Podsetimo, i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji je spomenuo da jedan čovek nudi bubreg Boriši.


- Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću, našem heroju iz Manile. Reći ću vam nešto koliko su ovi momci uspeli da ujedine celu našu zemlju. Ako se ne varam ime čoveka je Hajrudin Redžović, ima 72-73 godine. Kada je video šta se dogodilo Boriši, on je rekao ako lekari kažu da je to moguće i da je u redu, on j spreman da ponudi svoj bubreg za Borišu. Bonjak, musliman iz Sjenice bi tako nešto uradio. Beskrajno sam zahvalan i njemu, ali i ovim momcima koji su ujedini celu zemlju, Zvezdu i Partizan - rekao je Aleksandar.


Nole rasplakao Borišu


Tokom dočeka na balkonu Novak se dirljivim rečima obratio Boriši i naterao mu suze na oči.


- Da stojim pored velikih šampiona, ali velikih ljudi, sa kojima imam prijateljski odnos, sa njima sam pričao pre izlaska ovde. Osetio sam njihovu slogu i zajedništvo i taj momenat ljudskosti. Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate - rekao je Novak, nakon čega se iz mase orilo "Boriša, Boriša".


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page