top of page

Sanja Vučić čestitala Gudeljevoj majci rođendan, a od snaje Anastasije ni čestitka, ni fotografija

Pevačica ne prati na Instagramu majku i sestru svog dečka

Copyright Pexels/Antonio

Majka Nemanje Gudelja, Olivera Gudelj je tokom vikenda proslavila svoj rođendan, a čestitke prijatelja i brojnih korisnika Instagrama pristizale su sa svih strana. Naime, Oliverina ćerka Vanja je objavila selfi i tom prilikom majci čestitala divan dan, dok su se čestitke samo nizale.


Komentar koji je privukao najveću pažnju jeste onaj koji je ostavila Sanja Vučić, za koju se u medijima pisalo da je bila u vezi sa Nemanjom, međutim, pevačica je to demantovala.

Instagram printscreen/vanjagudelj27


Kako god da se odvijala situacija među njima, pevačica je ostala u kontaktu sa porodicom fudbalera, te je na Instagramu izjavila Oliveri ljubav uz kratku poruku: "Schatjes" (duše, ljubavi, drage, prim. aut.), dok je čestitka snaje Anastasije Ražnatović izostala.

Anastasija se nedavno oglašavala fotografijama iz Španije, ali kako stvari stoje tog dana se nije videla sa Gudeljevom majkom, a postavlja se pitanje u kakvom su odnosu snaja i svekrva danas.


Iako Anastasija i Gudelj uživaju u ljubavi, barem tako kažu društvene mreže, spekulisalo se da između pevačice i majke i sestre Nemanje Gudelja postoje razmirice, a ono što dodatno izaziva sumnju jeste to što Ražnatovićeva na Instagramu ne prati Oliveru i Vanju, kao ni one nju!


Podsetimo, Anastasija je bodrila svog dečka na svetskom prvenstvu u Kataru, a po povratku srpskih fudbalera u Beograd, ona ga je sačekala na aerodromu. Noć su proveli u vili na Dedinju, a potom su nastavili zajedno na romantično putovanje.


Izvor: 24sedam.rs
コメント


bottom of page