top of page

Retka zajednička fotografija mlade Vesne Zmijanac i Kemiša dok su bili u braku

Njihova ljubav planula je početkom osamdesetih, a svoje emocije tada mladi par nije krio

Foto: Shutterstock, ATA Images, Marko Jovanović


Pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš bili su u braku tri godine, a na društvenim mrežama isplivala je jedna od njihovih retkih zajedničkih fotografija.


Njihova ljubav planula je početkom osamdesetih, a svoje emocije mladi par nije krio.


Iako su se razveli posle tri godine braka, i Vesna i Kemiš svojevremeno su govorili da im je ovaj period života u lepom sećanju.


- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to turbulentan period u našem životu. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom.


- Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Posle razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam sam odlučio da odem - priznao je svojevremeno Miroljub.


Nakon Vesne Zmijanac, Kemiš je sreću pronašao pored pevačice Zorice Brunclik. Njihova ljubavna priča intrigirala je godinama javnost, a ono što je posebno bili zanimljivo, Zorica je bila gost svadbi Vesne i Kemiša.

Instagram: Screenshot/estradnimuzickivremeplov


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page