top of page

Prva fotografija Stefana Živojinovića nakon dve godine: Sin Lepe Brene izašao iz ilegale

Stefan Živojinović je krajem 2019. godine odlučio da se povuče iz medija i pokrene drugi biznis, a odluka da to učini je i dalje misterija

Foto: ATA Images


Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan, odlučio je pre tri godine da se povuče iz javnog života.


Naime, Stefan ima društvene mreže, ali na iste ništa nije objavljivao od momenta povlačenja iz javnosti i medija.


Stefan nije dozvoljavao čak ni da ga paparazi uslikaju, stoga je izbegavao porodična okupljanja medijski propraćena, promocije majčinih pesama ili pak novog biznisa vezanog za čarape, nije želeo da pozira čak ni na zajedničkim fotografijama sa letovanja, dok je i društvene mreže ignorisao.


Živojinović je sada objavio na svom Tviter nalogu svoju fotografiju i to nakon dve godine pauze, a u opisu iste stoji detelina sa tri lista.

Twitter/@StefanZ_TW

Budući da ovaj simbol označava iznenađenja, nove ideje i velike planove, možemo samo da zaključimo da se naslednik Lepe Brene veoma dobro snalazi i van reflektora i javne scene.


Podsetimo, Stefanovu odluku da se povuče iz medije podržali su i Brena i Boba, ne pokušavajući da ga pokolebaju u njegovim namerama.


- Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo. Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena za "Stori" nedavno.


Izvor: Telegraf.rs


Kommentare


bottom of page