top of page

Pevačica Marina Visković uporedila sebe sa Džej Lo - Cela publika popadala od smeha


Slika: glossy.espreso.co.rs


Pevačica Marina Visković uporedila je sebe sa globalno poznatom pevačicom Dženifer Lopez, koja je čak bila proglašena jednom od najlepših žena svih vremena. Njeno uporedjenje izazvalo je smeh u celom studiju, pa čak ni voditelj nije mogao da se ne nasmeje.

Marina Visković već na početku emisije istakla da voli prirodna izdanja, pa tako i na društvenim mrežama poput Instagrama. Smatra samopouzdano da nema problem da objavi fotografiju skroz bez šminke, kao što radi i svetska zvezda Džej Lo.Slika: alo.rs


„Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stavrno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan […]. Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne […], ja više ni farmerke ne nosim.”


A dok je objašnjavala kako voli zdrav život, uporedila je samu sebe sa Dženifer Lopez. Voditelj Voja Nedeljković se nadovezao sa mišljenjem o holivudksim zvezdama koje promovišu „casual” izdanja, tako i Džej Lo, a Marina Visković zaključuje:


„Ja sam ti kao Džej Lo!”


Marina je svojim komentarom nasmejala mnoštvo publike, pa čak i voditelja Voju koji se tom prilikom našalio u svom stilu:


„Ja gledam malo pre ko ulazi u emisiju, da li je Džej Lo ili Marina Visković.”


Izvor: blic.rs, alo.rs

Comments


bottom of page