top of page

Ovo su bivše ljubavi Kaje Ostojić: Neki su je odveli pred oltar, a on je "ispario" iz njenog života


Foto: Facebook/Nikola Dragojlovic Sova, Promo/TV Prva, B92, Nikola Tomić, MN Press, ATA Images, Instagram/realjuniorjackLjubavni život Katarine Ostojić Kaje uvek je bio u centru pažnje, a kako je umesto da stane po četvrti put pred oltar sa dugogodišnjem dečkom Markom Pavlovićem, odjeknula vest kao grom iz vedra neba da je pevačica raskinula vezu, sada je ponovo u žiži javnosti.


Naime, Kaja je oduvek imala buran ljubavni život, tako da su neke informacije koje je pevačica želela, ali i one za koje se trudila da zadrži u četiri zida, dospele u javnost.


U prvi brak pevačica je stupila sa samo 19 godina, sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka i koji je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice.


- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - rekla je Kaja o prvom braku.


Foto: Facebook/Nikola Dragojlovic Sova

Druga braćna zajednica je posebno bila interesantna medijima, budući da je reč o ljubavi sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom.


Uroš i Kaja venčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Venčanje je bilo tajno i intimno, a ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svedok na venčanju Kaji je bila njena koleginica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz detinjstva.


- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni on ni ja nismo takvi ljudi - rekla je Kaja svojevremeno.


Tokom učešća 2009. u Velikom bratu Kaja je bila u vezi sa muzičarem Skaj Viklerom. Iako je njihova romansa bila burna, nije potrajala, te su se ubrzo nakon rijalitija rastali.


Kaja i Uroš okončali su svoj brak nakon godinu dana.


Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. godine, Kaja se upoznala sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek. Prijateljstvo su održavali putem društvenih mreža, a vezu su započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u vili u Briselu.


Pevačica je 2014 godine udala za svog tadašnjeg verenika, di-džeja Džuniora, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi.


- Presrećna sam. Našoj proslavi nije prisustvovao niko, zato što smo se samo registrovali u opštini - rekla je ona, dok je njen tadašnji suprug rekao da je to njegov najsrećniji dan u životu.


Kaja i Džunior bili su pet godina u braku, a nakon toga odjeknula je vest da se pevačica razvodi.


-Kaja je konačno presekla i rešila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Poslednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole - otkrio je izvor blizak pevačici tada.


Iako su ostali u dobrin odnosima, on je u jednom trenutku izjavio da je tokom godina shvatio da ona nije žena za njega.


- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi već dva meseca nismo fizički zajedno, a mentalno već godinama - rekao je Džunior nedugo nakon razvoda.Foto: Instagram/realjuniorjack


Nedugo nakon razvoda, Kaja je uplovila u vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.


- Katarina u početku nije bila sigurna da će veza sa Mateom opstati, pa zbog toga nije želela da govori u medijima o svom odnosu. Ljubomorno je čuvala za sebe njihovu vezu, ali kada je bila sigurna da je on čovek za ceo život, odlučila je da ga dovede u Beograd i upozna sa prijateljima i porodicom - rekao je izvor svojevremeno.


Kaja je teško podnosila naslove da je varala Džuniora sa Mateom, s obzirom na to da je uplovila u vezu sa njim odmah nakon raskida, što je pevačica odmah demantovala.


Comentarios


bottom of page