top of page

Ovako sin Jelene Radanović brine o Slobinoj majci Draginji: Gura je u invalidskim kolicima

Emotivna scena raznežila je hiljade pratilaca

Antonio Ahel/ATAImages


Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, iz prvog braka ima dva sina, a u javnosti je često možemo videti sa sinovima od kojih se gotovo ne razdvaja. Jelena je privržena porodičnom životu, a vrlo je posvećena i Slobinoj majci Draginji, sa kojom neretko provodi vreme.


Jelena je jučerašnje poslepodne iskoristila da šopinguje sa sinovima i svekrvom, a lepo vreme iskoristili su i za šetnju pored reke. Tom prilikom Slobina supruga je sa pratiocima podelila porodične trenutke i snimila sina koji gura Slobinu majku u kolicima.


Mali Naum, vozio je baku Draginju u invalidskim kolicima, te se u jednom trenutku našalio i ubrzao, što je nju i te kako nasmejalo.

Instagram printscreen/jeja.radanovic


Slobina majka je donedavno živela u Zrenjaninu, a već neko vreme provodi kod sina u novoj kući u Višnjičkoj banji, gde uživa sa snajom i unucima.

Inače, Jelena je svojevremeno na svom Instagramu otkrila da njen sin Naum ima autizam, te je rado odgovarala na pitanja pratilaca kako bi podigla svest o tome.


- Da li si nekada pala u depresiju zbog Nauma? - bilo je pitanje koje je bilo postavljeno Jeleni.


- Nisam bila depresivna, ali sećam se te noći dok sam shvatala da imamo problem... Ležala sam u krevetu i da nisam mogla da promenim položaj u kom ležim iako mi je bilo neudobno. Užas, prošlo je.

Instagram printscreen/jeja.radanovic


Jelena je potom otkrila da li Naum ima empatiju i da li pristaje da ostane bez nje.


- Empatiju nema jer mu dosta emocija fali. Hoće da ostane bez mene tamo gde mu se ostaje, ali kad želi da ide sa mnom neće ostati


- Taj autizam je verovatno vaša karta za večan život. Autistična deca uz posvećene roditelje žive kao u raju, ne znaju šta je svađa, šta su problemi, ljubomora. Svakako sadašnje stanje vašeg sina nije konačno stanje, imate život pred sobom za borbu i napredak - objasnila je Jelena.


Izvor: 24sedam

Opmerkingen


bottom of page