top of page

Ovako izgleda supruga Dragana Markovića Palme: Snežana došla kod Cece na slavu u elegantnom odelu

Snežana ne voli da se eksponira u javnosti, te se retko pojavljuje na javnim događajima

Foto: Nikola Tomić


Ceca Ražnatović juče je proslavila krsnu slavu, Svetog Nikolu, a u svom domu na Dedinju okupila je porodicu, prijatelje i kolege.


Veliki broj javnih ličnosti došao je sinoć kod pevačice kako bi uveličali slavlje, između ostalih i Ivica Dačić, Žika Jakšić, ali je najveću pažnju privukao Dragan Marković Palma.


On je kod Cece stigao u pratnji svoje supruge Snežane , koju retko kada imamo prilike da vidimo. Ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se retko pojavljuje na javnim događajima.

Ipak, kada su u pitanju privatne proslave, čini se da Palma nigde ne ide bez nje. Tako je došla na Cecinu proslavu, ruku pod ruku sa liderom Jedinstvene Srbije.


Foto: Kobra


Snežana je blistala u jednostavnoj i elegantnoj crnoj kombinaciji, crnim čizmama na štiklu i sa tašnom u istoj boji. Monotoniju je ipak razbila šarenom košuljom koja je dodatno začinila njen stajling.


Političar se nije odvajao od svoje izabranice, pa je ponosno pozirao okupljenim fotoreporterima ispred vile na Dedinju.


Podsetimo, kada su se venčali, Dragan je imao 19, a Snežana samo 16 godina. Njenim roditeljima nije bilo pravo što im se ćerka udala tako mlada, ali njihov brak ipak je odoleo svim iskušenjima i opstao do danas, a Palma često ističe da mu je porodica najvažnija u životu.


Kako izgleda Palmina supruga, pogledajte u galeriji u okviru teksta.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page