top of page

Otkriveno zbog čega su Jelena Janković i Ana Ivanović u sukobu: Majka teniserke iznela sve u javnost

Mnogi pamte Jeleninu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup

Foto: MN Press, Instagram/anaivanovic


Domaću javnost oduvek je zanimalo u kakvom su odnosu dve najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznedrila. Za ne tako sjajan odnos između Ane Ivanović i Jelene Janković smatrali su krivom Snežanu Janković, majku Jankovićeve.


Naime, mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju, prenosi Story.


- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.


Takođe, nekoliko godina kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom.

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju - poručila je Jelena.


Izvor: Telegraf.rsコメント


bottom of page