top of page

Operisana Dea Đurđević: Oglasio se Mladen Mijatović, otkrio kako se voditeljka oseća

Zaštitno lice ružičaste televizije je juče imala još jednu operaciju

Foto: Telegraf.rs


Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević, je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće juče prošla još jednu intervenciju ruke.


Voditeljka "Jutarnjeg programa" 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.


Zaštitno lice ružičaste televizije je juče imala još jednu operaciju, a vreme pred istu, provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom.


- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je Dea koja je imala više od 20 operacija, putem svog Instagrama.


Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mladen Mijatović za "Blic" kada je operacija prošla.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page