top of page

Objava voditeljke tera suze na oči, obratila se bolesnom ocu tužnim rečima: ...

Natalijin tata boluje od Parkinsonove bolesti

Foto-kolaž: Tanjug/AP, Instagram/Natalija.milosavljevic


Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je 23. Grend slem titulu u karijeri i tako se upisao u red besmrtnih.


Čestitke Novaku stižu sa svih strana sveta, a jedna objava voditeljke Natalije Milosavljević rastužila je mnoge korisnike društvenih mreža.


Naime, Natalija je objavila fotografiju iz svog doma na kojoj se vidi kako tata i ona prate meč Novaka Đokovića a uz sliku je napisala:


- Tati se danas nije šetalo, nije mu se vežbalo, ništa mu se ije dalo. Jedan od onih dana kada se pitaš hoće li sutra biti bolje ili još gore. I onda ga, dok je uživao gledajući Roland Garos, pitam: "Tata, hoćeš biti bolje sutra ako Nole pobedi?". Tata odgovara: "Ne znam hoću li ja, ali Nole će biti bolje". Zaćutala sam, rekao mi je sve - toji u objavi koja je mnoge rasplakala.


Nakon ove priče pozvali smo voditeljku K1 televizije koja nam je objasnila od čega boluje njen otac i da li je Noletova pobeda unela optimizam u njihov dom tokom jučerašnjeg dana.

Foto: Instagram/natalija.milosavljevic


- Čestitamo Novaku od srca, navijali smo, kao što ste videli. Moj tata boluje od Parkinsonove bolesti i objavom sam želela da pokažem koliko nam je empatija svima potrebna, posebno u ovim trenucima - rekla je Natalija za Telegraf.


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page