top of page

Novi detalji Amidžićeve veze: Mina i Ognjen počeli su vezu dok je on bio u braku sa Danijelom

"Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku", ispričao je izvor

Foto: Instagram/callmenaumi, Kobra, Nikola Tomić


Voditelj Ognjen Amidžić dva meseca pošto se razveo od Danijele Dimitrovske započeo je vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a sada su isplivali detalji o početku njihove veze.


Naime, kako izveštavaju domaći mediji voditelj je navodno otpočeo vezu sa Minom dok je još bio u braku sa bivšom suprugom Danijelom.

- Mina je bila u teškoj depresiji, plakala je zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima “daddy issues” i jer je privlače stariji muškarci - počinje priču izvor za "Happy".


Kako dalje navodi izvor Mina je navodno dobila posao zbog afere sa Ognjenom.

Foto: Instagram/callmenaumi


- Govorila je kako on ima sina, a obećava joj da će ostaviti ženu. Njihova veza nije počela profesionalno, već je Mina pokušavala da se probije u medijima, prvo na portalima, ali joj to nije išlo, pa ju je Ognjen ubacio da radi sa njim - priča dalje izvor.


- Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta - prisetio se izvor za Happy, prenosi "Hello".


Izvor: Telegraf.rs




Comments


bottom of page