top of page

Nezapamćeni skandal u programu uživo: Zorica Marković sokom ispolivala Ivana Marinkovića

Doveo je do tačke pucanja

Printscreen Youtube/ Zadruga Official


Protekle noći emitovano je još jedno izdanje emisije "Zadruga narod pita", u kojoj su gostovali Ana Ćurčić, Ivan Marinković i Zorica Marković.


Tenzija u studiju je dostigla vrhunac, a Marinković je koristio svaku priliku da potkači Anu i Zoricu, kako bi ih doveo do tačke pucanja, u čemu je kasnije i uspeo. Situaciju je dodatno "zakuvala" gledateljka iz Zaječara, kada se uključila u program i osudila Ivanovo ponašanje.


- Ja vas molim, molim vas isključite tog mravojeda da narod može da čuje nešto. Pozdrav tebi Darko, Zorici i Ani. Zorice zašto si se suzdržavala u Zadruzi prema njemu i bandi iz donjeg dela stola? - pitala je gledateljka Divna.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official


- Borila sam se koliko sam mogla, ipak njih četvorica, petorcia muškaraca pod znakom navoda, nisam mogla da se nadvikujem više sa njima, zaista sam im odgovarala, a posle sam okrenula na sprdnju. Oni mrze devojke i žene, oni su sramota za muški rod - rekla je Zorica.

- Taj rođenu sestru mrzi, a ne druge žene - dodala je gledateljka.


- Znam da ne govori sa njom, ali nisam htela da vređam - rekla je Zorica.


- On je original seoska vizitarka koja skuplja informacije i okreće ih u svoju korist. Poštuje samo žene koje ga biju, željan je batina. Ana tebe potpuno podržavam i potpuno ti verujem jer sam ja indirektno preživljavala to preko bivšeg zeta. Ti po izgledu iste probleme imaš, plašila se, bila je sputavana da sa nama ima komunikaciju i verujem da ste i vi to doživljavali. Zašto se zaustavljate kad krenete da pričate? - pitala je gledateljka.


- To je njena ljubav gospođo, kako ko je - rekao je Ivan.


- Mravojedu ućuti. Ana ja ti potpuno verujem i molim te kao Boga da isteraš pravdu do kraja - rekla je gledateljka.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official


- Hoću, danas sam prijavila, u ponedeljak idem u treći opštinski sud. Sve što Ivan priča i demantuje vidi se da je Anđelin i SLavnićev drug - rekla je Ana.


- Nismo drugovi, ali ih podržavam - rekao je Ivan.


- Njemu je poenta da nas provocira - nadovezala se Ana.


- Ne nasedaj na njegove provokacije, nemoj, pusti ga. Neka on radi. Ivane da li si normalan da se tako ponašaš i tako vređaš? Ako nisi pijan, treba ti hitna stručna pomoć - rekla je gledateljka.


- Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - rekao je Ivan.


- Najbolja na svetu - rekla je Ana.


- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je**m ti mamu u pi**u - rekao je Ivan.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official


Zorica Marković nije ostala imuna na uvrede, usled kojih je uzela punu čašu soka i ispolivala Ivana Marinkovića, nakon čega su usledile gnusne psovke.


Izvor: 24sedam

Comments


bottom of page