top of page

Moka Slavnić brutalan nakon raskida Anđele i Zvezdana: "Ona se kod nas više neće vraćati"

Moka je istakao da se neće mešati u njihove odluke, a onda dodao i da se Anđela neće više vraćati u stan kod njih

Foto: Kobra, Milan Maricic/ATAImages


Mnogi su se oglasili nakon raskida Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, a svoj komentar je dao i njegov otac, košarkaš Moka Slavnić.


Naime, Moka je istakao da se u njihove odluke ne meša, a onda dodao i da se ona u njihov stan više neće vraćati.


- Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom - izjavio je stariji Slavnić za Blic.


Podsetimo, Anđela je otputovala u rodnu Crnu Goru i odatle se juče, nakon brojnih spekulacija, oglasila i otkrila da je "ipak izabrala porodicu i mir i sebe na prvom mestu", čime je i potvrdila raskid sa Zvezdanom.


- Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem - istakla je Anđela.


Izvor: TelegrafComentários


bottom of page