top of page

Milica Todorović progovorila o majčinstvu i otkrila emotivne detalje iz svog života

Todorovićeva otkrila da joj se probudio majčinski instikt

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Milica Todorović u poslednje vreme retko priča o svom privatnom životu, a sada je odlučila da progovori o pojedinim detaljima iz svog života.


Naime, pevačica je sedmoj sili otvorila dušu o planovima u karijeri, dotakla se koncerta Saše Matića u Zagrebu, a spomenula je i partnere.


- Bila mi je čast što sam bila gost kod Saleta u Zagrebu, bilo je fenomenalno, nisam mogla da verujem kako me je publika prihvatila, zaista je bilo spektakularno. Što se tiče moje Arene, ja sam realna osoba, još uvek nije vreme, treba da se izbacuju pesme, album, jedan, dva albuma, pa ćemo možda onda videti - započela je pevačica.


Milica se dotakla i emotivnog života.


- Večeras ćemo širiti ljubav ovde, partneri su svuda oko mene, poslovni partneri... - rekla je Milica u svom maniru.


Foto: Nikola Tomić


Todorovićeva je otkrila i da joj se još pre nekoliko godina probudio majčinski instikt:


- Volela bih da imam dete, bilo muško ili žensko, volela bih da je devojčica, ali samo da je živo i zdravo, da, proradio mi je majčinski instinkt pre jedno dve, tri godine - završava Milica za "Republiku".


Podsetimo, Milica se nedavno na svom Instagramu profilu pohvalila poklonom koji joj je stigao na kućnu adresu od nepoznatog momka. Todorovićeva je objavila fotografiju na kojoj je bio buket crvenih ruža, a pevačica nije krila oduševljenje.


Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page