top of page

Milica Pavlović želi da ide na koncert Ane Nikolić: Otkrila šta bi tamo radila i ostavila sve u čudu

Potpuni haos između njih nastao je kada je Ana Nikolić otpevala pesmu "Provereno" kao demo verziju na svom albumu, iako je pesma Milice Pavlović

Foto: ATA Images, Nikola Tomić


Milica Pavlović će uskoro održati koncert u Beogradskoj areni, a na istom mestu će to uraditi i njena koeginica Ana Nikolić sa kojom nije u dobrim odnosima.


Potpuni haos između njih nastao je kada je Ana Nikolić otpevala pesmu "Provereno" kao demo verziju na svom albumu, iako je pesma Milice Pavlović.


Tada je Milica u "Amidži šou" izjavila da njena koleginica treba da se stidi svog poteza, a najavila je i tužbu. Međutim, sad kako kaže rado bi došla na njen koncert.


- Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Imala sam neprijatnu situaciju od strane nje, to je bilo nešto zaista nedopustivo i sramotno. Mimo toga, ona je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, vrlo rado bih đuskala, igrala i gledala taj koncert - rekla je Milica za Kurir.


Podsetimo, Pavlovićeva je odlučila da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog pesme "Provereno", koju je izvodila na nastupima i predstavljala kao svoju, te demo verziju iste, sa drugačijim tekstom, promovisala na društvenim mrežama.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page