top of page

Milica Dabović pokazala skandalozne poruke koje dobija zbog golih fotki: "Majka deteta, koliko sat?"

Milica Dabović je od samog starta bila veoma iskrena što se tiče platforme "Onlifens" te je neprestano na meti kritika zbog iste

Printskrin: Telegraf


Proslavljena košarkašica Milica Dabović je, po svemu sudeći, izuzetno uspešna na "Onlifensu", a zbog te iste popularnosti trpi veoma uvredljive komentare na svim ostalim društvenim mrežama.


Naime, bivša košarkašica pokazala je svima poruke koje dobija zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na pomenutim mrežama.


Printskrin:Instagram/stefanovamama


- Ku**vela", "prodaješ se za pare", "majka deteta, kol'ko sat? - objavila je Dabovićeva, koja je potom podelila i profil koji je uznemirava i javno mu se obratila.


- Pravi šmeker! - napisala je ona u opisu objave. Podsetimo, bivša košarkašica Milica Dabović prošla je težak životni period o kom je pričala i u javnosti više puta. Imala je brojne ljubavne brodolome i neslavne izbore partnera, mnogi su je izneverili, a svaki muškarac u kog se zaljubila i iskreno mu srce dala ju je povredio, što emotivno, što fizički. Jedan od njih je i otac njenog sina, koji ju je lagao sve vreme, živeo dupli život i na kraju je fizički maltretirao i zlostavljao. Ostavio je i sina, ne viđa ga i ne pruža mu trunku očinske ljubavi, a Milica nikada nije krila da je donela odluku da nikada neće dozvoliti da njen sin sazna ko mu je otac.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page