top of page

Mihajlovićev brat otkrio nepoznate detalje o poznastvu Siniše i Joksimovića

Osim detnjistva i odrstanja sa Sinišom, Dražen se prisetio i kako su se Željko Joksimović i njegov brat upoznali još davne 2007. godine

Foto-kolaž: Tanjug/Jadranka Ilić, Antonio Ahel/ATA Images


Brat legendarnog Siniše Mihajlovića, Dražen, otkrio je nepoznate detelje iz života slavnog fudbalera i pomenuo detalje poznanstva njegovog pokojnog brata sa pevačem Željkom Joksimovićem.


U subotu će se održati oproštajna utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u čast Mihajlovića. Tim povodom brat legendarnog fudbalera, Dražen Mihajlović uključio se preko video-linka u emisiju „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji i otkrio pojedine detalje.


Osim detnjistva i odrstanja sa Sinišom, Dražen se prisetio i kako su se Željko Joksimović i njegov brat upoznali još davne 2007. godine.

- Željko Joksimović je jedan od retkih muzičara koji je 2007. godine pristao da dođe na njegovu oproštajnu utakmicu. To je utakmica humanitarnog karaktera. Taj prihod od utakmice je išao za dečije selo u Sremskoj Kamenici - otkrio je Dražen.

Dražen je napomenuo da je u humanitarnoj akciji koju je tada organizovao njegov brat jedino Željko Joksimović ispoštovao.


- Nakon utakmice sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za decu koja kada napune 18 godina mogu da izađu iz doma, i da se osamostale. Željko je jedan od retkih muzičara koji je došao i hteo da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade. Bio je prisutan i na toj utakmici i posle na večeri. Ovim putem mu se porodica Mihajlović zahvaljuje posle toliko godina.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page