top of page

Mesecima krije lice, peva i psuje na ulici: Komšije otkrile kako se ona ponaša i da li viđaju Rastu

Navodno, pevač izbegava da dolazi lično po ćerku, već šalje dadilju i vozača, kako ne bi ulazio u sukob sa bivšom suprugom

Printskrin: Instagram/ana_nikolic_official


Juče je procureo snimak pevačice Ane Nikolić sa zastrašujućim ranama na licu, što je izazvalo zabrinutost kod mnogih, posebno među njenim komšijama. - Mora neko da joj pomogne, ona je dobra, ali posrnula devojka. Majka se trudi, ali nije ona dete pa da može da je uhvati za ruku i odvede gde treba. Brat je pokušavao,ali i on sad ima porodicu. Ne može on da vodi računa o njoj, a neko zaista mora - rekla je navodno jedna Anina komšinica za "Blic".


- Mesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako peva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i da bude stara zvezda, da ne padne u očaj - reko je komšija poznate pevačice, pa dodao:


- Rasta je ranije dolazio po ćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača, da se ne bi svađali pred detetom - istakao je drugi komšija za pomenuti portal.

Printskrin: Instagram


Mlađi komšija koji živi nekoliko kuća od nje tvrdi da su deca često stajala ispred njene zgrade i pevala joj pesme.

- Dok smo bili srednja škola, stanemo ispred Anine zgrade i vičemo "Ana mi te volimo", ona se pojavi na terasi i kaže "Volim i ja vas" - rekao je on i otkrio da je odavno nije video.


- Ana se uvek svima uredno javi, ne glumi zvezdu nije taj tip. Sebe treba da stavi na prvo mesto. Po njenim postupcima se vidi kako su joj svi preči od nje same. Mnogo mi je žao, žena ima srce od zlata - nizali su se komentari Aninih komšija.


Izvor: Telegraf.rsコメント


bottom of page