top of page

Marija Bulat za Telegraf.rs: Juče sam saznala dijagnozu, samo sam htela da Marko legne pored mene-

- Jedino što sam ga zamolila jeste da legne pored mene - rekla je ona

Foto-montaža: Marko Jovanović, Shutterstock


U domaćim medijima je kao bomba večeras odjeknula vest da je Marko Bulat navodno primljen u Urgentni centar nakon što mu je, kako se tvrdi, supruga Marija nanela povrede.


Ona je za Telegraf.rs progovorila o celoj situaciji, a onda je ispričala da je Marko sve ovo uradio kako bi je ostavio.


- Meni je određena zabrana prilaska. Ne znam šta bih rekla, žena ga pretukla, mislim to je strašno - započela je Marija, pa dodala:


- On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada, i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli, ili ne želi da živi sa bolesnom ženom.


- On nije zadovoljan svojom karijerom, iako sam rekla da neću ništa loše reći za njega jer je on otac moje dece, ovo je stvarno strašno. Marko svakako ne može da ukalja moj ugled, može samo da utiče na našu decu, ali očigledno je da radi sve da mi ih oduzme. Generalno, ja kad bih progovorila o svemu, to bi bilo strašno. Ja nisam javna ličnost, nikad nisam ni želela da budem, postala sam to jer sam njegova žena. Sve sam uradila da mu rodim decu, i sada se ovako nešto dogodi - istakla je ona, pa dodala:


- Nije mi jasno, dogodi se pedofilija i ne dogodi se ništa, a ljudi su se uhvatili za mene. Ja sam ta koja je etiketirana zahvaljujući njemu. Narušenog sam zdravlja, totalno je glupo polemisati više o tome, i pričati ružno o nekome ko ti je rodio decu.


- Pročitala sam da je on hirurgiji. Ne, ja nisam mogla tako da ga povredim. To nije moguće - rekla je Marija.


- Svuda postoje rasparave, ali on se predtavlja kao veliki vernik, ali sve ovo jako dugo traje. On nas ostavlje već šesti put - dodala je gospođa Bulat.


- Ja sam juče bila kod doktora, saznala sam dijagnozu koja nije bila prijatna, i jedino što sam ga zamolila jeste da legne pored mene, to je sve. Ovo je način da me ostavi. Samo ću reći da svako beži od bolesti i obaveza, i da je napad najbolja odbrana - rekla nam je ona.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page