top of page

Marija Šerifović progovorila o majčinstvu: "Naslednik se dugo čeka"

- Beba će biti onda kada je viša sila - rekla je ona

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Marija Šerifović pod svetlima reflektora je jako dugo, pa nije ni čudo što mnoge zanimaju svi detalji njenog života.

Kako je nedavno bio Dan zaljubljenih, ona je otkrila i kako ga je provela.


- Dan ljubavi sam proslavila sa prijateljima, izvela sam sebe na nastup Nine Badrić. Tamo smo jedni drugima čestitali i poželeli sve najbolje - rekla je ona, pa dodala:


- Nedostaje mi ljubav, volim svoju porodicu, prijatelje, ljubimce, volim i vas novinare jer ste postali deo mog života na neki čudan način, iako me ponekad nervirate.


Marija je otkrila i da li planira da se ostvari kao majka.

- Naslednik Šerifovića se dugo čeka. Beba će biti onda kada je viša sila, kosmos, Bog to isplanirao - rekla je ona, pa otkrila kako je Saša uvek nagovori da ostane u "Zvezdama Granda".


- Saša Popović ne da da napustim "Zvezde Granda". On svojim životom brani moju stolicu. Svake godine u junu mi pregovaramo i uspemo da se dogovorimo, možda će tako biti i ove godine - kaže mentorka za Alo.


Marija već dugo ide na psihoterapiju, i definitivno nema problem da govori o tome.


- Idem od 18. godine, i to nije tajna. To ne bi trebalo da bude tabu tema, ne znači da ste ludi, da pijete lekove, da neko treba da vas veže! To samo znači da ste odgovorni prema sebi i svom mentalnom zdravlju, da želite da dobijete stručne savete do kojih sami ne možete da dođete. Verica je išla s vremena na vreme, ali ne ide u zadnje vreme. Ona se ponaša kao da vozi "mercedes", pa jednom u dve do tri godine odradi veliki servis - duhovito je objasnila Marija.

Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs


Comments


bottom of page