top of page

Maja Marinković ponovo merka oženjenog: Njegova žena preti da će je počupati.

Marinkovićeva je poznata po tome da ume da zavede oženjenog muškarca

Foto: ATA Images, Printskrin: Instagram/ emil.kamenov.79Zadrugarka Maja Marinković gaji simpatije prema svom cimeru Emilu Kamenovu.


Emil je oženjen, a može se primetiti da ni on nije ostao imun na nju. Njegova supruga Iveta zapretila je Maji da će je počupati, a nakon toga oglasio se Majin otac, Radomir Taki Marinković.


Na pitanje hoće li biti srpsko-bugarske svadbe, o čemu se uveliko priča u Beloj kući, Taki je u svom stilu rekao:


- Pravićemo srpsko-bugarsku svadbu jedino ako prođe ovaj gas iz Rusije preko Bugarske, zbog Maje Marinković (smeh)! Možda će biti svadbe, možda ne, ne znam još uvek u kom smeru to ide - rekao je Taki, koji ne priznaje Emilov brak sa Ivetom, budući da se nisu zakonski venčali.


- I on ima ženu i dete?! Šta, kažete da se papirološki nije oženio, u vanbračnoj je zajednici? Pa, slobodan je onda momak, šta ima veze. I ja živim s komšinicom, šta ima veze?! Ja to ne priznajem kao brak.Printskrin: Instagram/emilkamenov.79


- Svi oni hoće da počupaju Maju! Pa, nije moja Maja muškatla, pa da je neko čupa! Oni znaju kako prolaze pored Maje, svi ti veliki šmekeri! Nek zna ona s kim ima posla! Ako je Maja žena za "neke druge stvari", to znači da ta gospođa, pardon gospođica, ne ispunjava te stvari, čim ovaj beži od nje. Biće kako Maja Marinković hoće, ona nikog ne sluša, to smo videli iz priloženog svih ovih godina, ja sam tu nemoćan.Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page