top of page

Kad ne ide, onda ne treba ni siliti: Istina o RAZVODU Zorice i Kemiša,pevačica prvi put sve priznala

Svađa Zorice Brunclik i Kemiša prava je retkost

ATA Images


Svašta je javnost tokom proteklih decenija mogla čuti o Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, ali da im u braku ne ide to još nikom nije palo na pamet da posumnja. Preko trideset i pet godina harmonikaš i pevačica žive pod istim krovom a svoju ljubav krunisali su rođenjem ćerke Zlate koja je sve donedavno, dok se nije udala i stvorila svoju porodicu, živela sa njima. Brojne su anegdote iz života poznatih supružnika, koje oni lično gostovanjem u TV emisijama prepričavaju. Svađa Zorice Brunclik i Kemiša, pak niti jednom za sve ove godine nije bila tema medija.


Boško Karanović


Nema osobe koja se bar jednom nije zapitala kako pevačici i harmonikašu polazi za rukom da održi skladan odnos bez trzavica. Po mišljenju mnogih odgovor na ovaj fenomen je velika ljubav i ono što se opisuje izrazom "srodne duše"Zorica i Kemiš javnosti su predstavili ljubav iz bajke, na kojoj im mnogi mogu pozavideti, međutim nakon njene najnovije objave na Facebooku po prvi put se javnost zapitala da li je u njenom odnosu sa harominikašem baš sve tako bajkovito kako se pretpostavljalo. Naime, muzičar je obeležio 64. rođendan a prvu rođendansku čestitku, na iznenađenje mnogih, nije dobio od pevačice, već od porodičnih prijatelja u obliku torte.


Budući da su bračni partneri poznati po tome da jedno drugo svakodnevno, posebno na dan rođendana, vole da iznenađuju i kupuju poklone pa posle o tome govore naširoko mnoge je iznenadio ovaj potez Brunclikove, koja je lično podelila fotografiju sa tortom ali ne i to kako je sama muža usrećila.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page