top of page

Jelena Karleuša traži smrtnu kaznu za masovnog ubicu iz Mladenovca

"Neko ko oduzme tolike živote iz obesti, iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu", napisala je ona

Foto: Nikola Anđić, Facebook


Jelena Karleuša oglasila se na Instagramu, gde je objavila fotografiju masovnog ubice iz Mladenovca i zatražila smrtnu kaznu za njega.


Ovo je još jedna u nizu jezivih tragedija koje su zadesile Srbiju u protekla dva dana, a brojne javne ličnosti su na svojim profilima na društvenim mrežama izrazila tugu i nevericu ovim povodom.


- Mislila sam da nikada ovo neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu - napisala je ona i dodala:


- Ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme tolike živote iz obesti, iz ludila, ne zaslužuje život i njegovo postojanje na ovoj planeti nema više svrhu.


Podsetimo, u terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 13 ranjenih, saznaje Telegraf.rs.


Prema našim informacijama, U. B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.


Napadač je uhapšen nakon osmočasovne potere u selu kod Kragujevca.


Izvor: Telegraf

コメント


bottom of page