top of page

Dobar dan, vreme je da zaista upoznate Stefana Đurića Rastu: Ovako nešto region do sada nije video

- Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika - poručuje Rasta

Foto: Balkaton


Burni događaji u životu Stefana Đurića Raste u proteklih nekoliko godina nisu ni najmanje uticali na njegovu karijeru repera i producenta koja iz godine u cveta i napreduje.


Pune hale i milionski pregledi su dokaz da njegovu publiku interesuje isključivo muzika, ali ipak je odlučio da napravi veliku vizuelnu promenu koja će šokirati sve, čak i one koje ga prate od samog početka.

Foto: Balkaton


U najavi za tri nove pesme, tačnije EP, koji je uradio sa kolegom i dugogodišnjim saradnikom Linkom, a koji je nazvao "180 stepeni", Rasta je ošišao svoje prepoznatljive dredove. Reper je tako pokazao da je spreman za novu eru, i privatnu i profesionalnu, kojom će se predstaviti balkanskoj javnosti. Iako će biti teško navići se na Rastu bez dredova, on kaže da je opraštanje od kose vrlo simbolično i predstavlja njegov lični preokret.


- Ovaj projekat predstavlja prekretnicu u mom muzičkom putovanju, donoseći svežu energiju i dublje poruke. EP "180 stepeni" sadrži tri pesme: "Prokleti 3", "Taktika" i "Strah i trepet". Ovaj mini-album je moja evolucija kao umetnika. U spotu za intro pesme, primetićete moj novi izgled nakon oproštaja od dredova. To je simbol mog ličnog preokreta i spremnosti da rastem kao umetnik, ali i kao čovek. Videćete novog Rastu - obrt za 180 stepeni - poručuje Rasta.


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page