top of page

Deceniju kasnije usledio razvod: Brak Danijele i Ognjena Amidžića počeo OVAKO! Mlada na ivici suza

Venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvski ostalo je duboko urezano u pamćenje skladnih supružnika.


Foto: Story.rs


Vest o razvodu bračnog para Amidžić odjeknula je poput bombe. Njihov odnos okončan je u miru, sporazumnom odlukom, a manekenka je svojevremeno pričala kako je počeo njihov brak - skandal je izbegnut za dlaku.

U Bogorodičnoj crkvi u Zemunu 2012. godine održano je venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovski. Voditelj i manekenka jedno drugome na večnu ljubav zakleni su se pred oko 250 zvanica, a interesante detalje i anegdote od toga dana još uvek kroz smeh sa prijateljima rado prepričavaju.


Danijela je za tu priliku nosila venčanicu ručne izrade, koja joj je pristigla iz Španije, dok je mladoženja odabrao crno odelo i lakovane cipele. Nakon crkvene ceremonije, svadbena povorka premestila se na poslednji sprat nekadašnje "Robne kuće Beograd" u zemunskoj Glavnoj ulici.


Venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovski dugo je pripremano kako ne bi došlo do propusta, ipak jedna situacija nije se mogla izbeći. Naime, svadbena torta simpatičnih mladenaca, nepažnjom vozača zalutala je na drugu svadbu, te su voditelj i manekenka kasnili sa uzimanjem svog prvog zajedničkog zalogaja. Ova sitnica mladu je tada izbacila iz takta, ali se ubrzo pribrala i nastavila sa slavljem za pamćenje.


Poznati par upoznao se januara 2010. godine, kada je Danijela gostovala u emisiji kod Ognjena, par puta su se zatim videli van poslovnih prostorija, jednom i u Njujorku gde je ona radila. Emocije su se probudile, te se voditelj koji je bio u braku sa Milicom Amidžić, razveo, a manekenka raskinula dugogodišnju vezu. Verili su se u Turskoj godinu dana od zabavljanja a veridbu napravili u Požarevcu.


Foto: Story.rs


Ipak, ljubavna priča završila se posle decenije skladne ljubavi, a Ognjen i Danijela ostaće u prijateljskim odnosima zbog sina.


Izvor: Story.rs

Comments


bottom of page