top of page

Danijel Alibabić o supruzi i incidentu kada mu je momak odgrizao deo uva: Dugo sam se oporavljao

Pevač kaže da ga je roditeljstvo promenilo iz korena

Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga Olivera Biba Barović postali su roditelji u januaru prošle godine. Tada su dobili sina Mihaila, a sada je par rešio da proširi svoju porodicu.


Naime, pevač je pre nekoliko dana obelodanio da je njegova žena ponovo u blagoslovenom stanju, a sada je progovorio o tome koliko je roditeljstvo uticalo na njegov život.

Printscreen Instagram/ madamsavicevic


- Apsolutno, iz korena. Pretpostavljam da će svaki roditelj da me shvati. To je neka nova dimenzija koja može da ti se desi. Celi svet se menja i sve je smešno u odnosu na to koliko to malo biće uzme fokus i svu tvoju pažnju, sve je usmereno ka njemu - kaže Alibabić koji podjednako deli obaveze u odgajanju sina sa suprugom.


- Smatram da je trebalo da se ti tabui odavno sruše i da je potrebno da roditelji budu ravnopravni u odgajanju svog deteta. Meni nije problem da bebi zamenim pelene.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Sa Oliverom se kako kaže, zna više od decenije i siguran je da je ona žena za sva vremena.


- Mi se znamo preko 10 godina i prošli smo sve moguće životne faze. Ono što je sigurno jeste da sam ja našao ljubav svog života i da će ovo biti večno.


Pevač je na jednom od svojih nastupa doživeo veliku neprijatnost, kada mu je jedan momak odgrizao deo uveta, zbog čega je bio na velikom oporavku.


- Mislim da je to stvar koja se nikad nikom nije desila, a da se bavi poslom kojim se ja bavim. Od toga sam se oporavljao dugo. Sada sam u tom smislu i dalje oprezan i ljudi više nemaju tu mogućnost da mi priđu na nastupu, iako ja mnogo volim da imam konekciju s publikom.


Izvor: 24sedam.rs


Comments


bottom of page