top of page

Dalila provocira Dejana: Izvrće istinu i objavljuje lažne izjave, fanovi je napali

Dragojević je u sredu bio na ročištu, međutim, a ona je umesto razvoda, nastavila da provocira bivšeg partnera, kojeg je prevarila u "Zadruzi"

Foto: Marko Jovanović, Kobra


Dejan Dragojević više od godinu dana pokušava da se razvede od Dalile Dragojević, koja se po drugi put nije pojavila na sudu kako bi i zakonski okončali brak.


Naime, on je u sredu bio na ročištu, međutim, ona je umesto razvoda, nastavila da provocira bivšeg partnera, kojeg je prevarila u "Zadruzi".


Dragojević je pobesneo zbog njenog postupka, ali ona se tu nije zaustavila, već je još jednom potkačila bivšeg zadrugara,


Starleta je na svom Instagramu podelila video sa nazivom "Dejan Dragojević: "Dalila je neponovljiva" Posle nje su sve blede senke i kopije", što Dejan nikako nije izgovorio u snimku.


Printskrin: Instagram/ dalila_dragojevic_official

Ovo je izazvalo revolt kod njegovih fanova, te su osuli palju po Mujićevoj.


"Sram te bilo", "Ovo za tebe niko ne bi izjavio, a kamoli Deki", "Potpiši mu taj razvod i ostavi ga više na miru", "Objavljuješ njegove lažne izjave", glasili su komentari.


Inače, Dejanu i Dalili sledeće ročište zakazano je za 14. februar 2023. godine.


- Opet ništa, drugi put, ništa. Ne ovo je prvo ročište, ali drugi put da izlazim iz suda, a da se ništa ne dešava. Ovog puta se ništa ne dešava iz prostog razloga zato što poziv se odbija, ja sam sudiji rekao ovako: "Postoje četiri adrese na koje može da se pošalje, neka ide na oglasnu tablu". Tako da sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Ja kažem sudiji: "Hvala Bogu živeo ko je izmislio oglasnu tablu". Godinu i dva meseca čekam da se ovo desi, otelio sam se. Vidimo se opet 14. februara - rekao je Dejan.


Izvor: Telegraf.rs


コメント


bottom of page