top of page

Ceca Ražnatović sprema prvi album bez Marine Tucaković! Sa suzama u očima progovorila o njoj..

Pevačica je godinama sarađivala sa tekstopiscem i njenim suprugom

ATAImages/Antonio Ahel


Svetlana Ceca Ražnatović je godinama sarađivala sa tekstopiscem Marinom Tucaković, koja je preminula u septembru prošle godine. Pevačica nikada nije skrivala da je Marina zaslužna za neke od njenih najlepših pesama, te da joj je njena smrt jako teško pala.


U svom dokumentarno-igranom serijalu "Ceca show", Ražnatovićeva će pokazati da prvi put priprema novi album a da Marina nije tu da joj u tome pomogne.


ATAImages/Antonio Ahel


- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već i prevazići - rekla je Ceca.


Njih dve su uvek imale poseban odnos, pa je Ceca neretko predstavljala Marinu kao svoju "drugu majku".


- Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo - ispričala je Ceca sa suzama u očima, pa dodala:


Instagram printscreen/laccaofficial


- Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo - kaže Ceca.


Pevačica nikada nije skrivala da su Marina, ali i njen suprug Aleksandar Radulović Futa zaslužni za njenu uspešnu karijeru.


- Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja - rekla je Ceca.


Izvor: 24sedam.rs


Comments


bottom of page
<