top of page

Boban Rajović nakon što je otkriveno da je ubijeni Petar (17) član njegove porodice: "Istina je..."

Boban se oglasio i istakao da su obe porodice slomljene nakon tragedije

Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva


Ubijeni mladić u Kopenhagenu, Petar Stešević (17), bio je u srodstvu sa pevačem Bobanom Rajovićem, odnosno njegova supruga je Steševiću tetka.


Naime, poznati folker se sada oglasio i otkrio da je istina da je Petar član familije, a dodao je i da se zahvaljuje na porukama podrške i razumevanja.


- Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo... Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogovoto zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stašević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo - rekao je Boban za Telegraf.


Inače, kako saznajemo, Boban je već nekoliko dana sa porodicom u Kopenhagenu.


Podsetimo, dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Petar je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, takođe sedamnaestogodišnjaka. Petar je poreklom iz Crne Gore, a sa njim je bio prijatelj N.Š. (18) poreklom iz okoline Čačka, kojem je prerezan vrat.


Izvor: Telegraf.rs


Comentarios


bottom of page