top of page

Bivši dečko Katarine Živković je bio popularni maneken, danas je oženjen i ima ćerku,a ovako izgleda

Janković i dan-danas ima samo reči hvale za bivšu

Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

O vezi pevačice Katarine Živković i nekadašnjeg manekena Baneta Jankovića se i te kako pisalo. Važili su za jedan od najpopularnijih estradnih parova, ali njihova ljubav nije opstala.


Bili su zajedno četiri godine, a pravi razlog njihovog raskida i dalje nije poznat javnosti. Tada se spekulisalo da je razlaz bio neminovan jer su oboje bili u lošem psihičkom stanju.


Posle raskida, svako je krenuo svojim putem. Bane je dve godina nakon raskida upoznao ženu svog života, Mirjanu, kojom se i oženio i 2017. godine dobio ćerku Melinu, a Kaća svoj emotivni život krije kao zmija noge, budući da je veza sa Banetom i te kako bila medijski propraćena.

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official


Maneken se posvetio porodici i porodičnom životu, a o vezi sa Katarinom je u javnosti pričao samo u pozitivnom kontekstu.

- Ako ćete iskreno, mediji i javni život mi uopšte ne fale. Okrenuo sam se nekim drugim stvarima, što je sasvim normalno, najbitnija mi je moja porodica. Te neke stvari su iza mene, tada su mi bile zanimljive, što je i normalno, sada više ne. Prosto svi dođemo u neke godine, kada shvatimo da postoje i mnogo bitnije stvari - rekao je Bane u februaru 2021, prilikom pojavljivanja na jednom događaju.

Instagram/banejankovic01


Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Katarinom Živković, da li se kaje zbog te veze, kao i da li mu se dopada kako danas pevačica izgleda i u kom pravcu ide njena karijera, rekao je:


- To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom... Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas - kazao je Janković.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page